EDUCA holístic

Educaholístic

Acompanyament emocional

El benestar emocional és un factor clau en el desenvolupament de les persones ja que ens ajuda a viure amb tranquil·litat, motivació i una millor capacitat d’adaptació.

Al llarg de la nostra vida el cos pateix canvis que de vegades afecten a la nostra salut física; molt sovint, aquestes alteracions van estretament lligades a les nostres emocions. Tenir cura de la nostra salut implica cuidar tant la part física com l’emocional. Les teràpies holístiques permeten un equilibri entre aquestes dues vessants.

Què pots esperar del Reiki?/ En què et pot ajudar?

És un element d’auto-gestió emocional.

Genera estratègies d’autoregulació de conductes.

És un element d’auto-gestió emocional. Genera estratègies d’autoregulació de conductes.

Degut al fet que tots els òrgans estan associats a diferents emocions i sentiments, el fet d’incidir en els diferents punts energètics genera un millor benestar físic i emocional.

Potencia i/o regula l’energia.

En una sessió l’energia es desbloqueja i flueix millor pel nostre cos.

Permet un millor autoconeixement.

El desbloqueig de diferens situacions i angoixes ens permet conèixer millor les nostres fortaleses i debilitats i així treballar amb elles.

Ajuda a controlar l’ansietat.

El Reiki calma i permet gestionar millor els episodis d’ansietat.

Permet treballar coses que ja han passat o anticipar-nos a futures situacions.

El Reiki és especialment efectiu

Es pot aplicar a persones de qualsevol edat.

Segons l’edat del pacient la sessió variarà. En infants les sessions son de curta

No presenta contraindicacions.

No presenta cap tipus d’efecte secundari. Funciona millor complementat amb un estil de vida saludable.

Millora la gestió d’emocions del teu fill/a

La nostra terapeuta holística està especialitzada en infants i s’encarregarà de treballar en el teu cas des d’un enfocament holístic i natural amb tècniques no invasives que permetràn que el teu fill/a pugui gestionar millor les situacions, proporcionant-vos un acompanyament emocional a nivell familiar a través de diferents estratègies.

Necessites els nostres serveis de suport escolar?

Demana informació i t’indicarem com podem ajudar-vos a superar la seva dificultat.

Testimonis

  La sessió de Reiki ha estat una experiència increïble perquè a mida que els chakres s'anaven alineant, s'anaven desbloquejant les meves inseguretats, les pors... La Montse ha canalitzat tan bé que he pogut arribar a la meva energia vital i he pogut sentir com fluïa per tot el cos. Des que he fet aquesta sessió em sento molt més feliç i tranquil·la i repetiré més vegades  .

Neus

  Em sento molt còmoda i relaxada durant les sessions de Reiki amb la Montse. Aquesta teràpia està sent de gran ajuda per a millorar la meva salut, tant física com emocional. És important sentir-se segura i acompanyada en aquest procés  .

Júlia

  Vaig decidir-me a provar el Reiki per primer cop per la bona energia que em va transmetre la Montse. Tot i haver fet la sessió a distància, en tot moment em vaig sentir 100% connectada i l'energia va fluir super bé durant tota la sessió. Em va ajudar moltíssim a alliberar bloquejos i a saber com treballar-los. Sens dubte seguiré fent sessions amb ella i ho recomano a qualsevol que vulgui provar  .

Carme

  Mentre va durar la sessió: una relaxació i benestar molt agradables. Un efecte que perdura és la desaparició del dolor al front que feia temps que m'acompanyava. Ha estat una experiència molt positiva que sens dubte repetiré. Gràcies Montse!  .

Imma

  Sessió única i especial. La Montse té una sensibilitat que fa que visquis l'experiència més enllà dels beneficis que aporta aquesta medicina alternativa. La seva professionalitat, delicadesa i vocació fan que ment i cos puguin nodrir-se d'aquesta pràctica mil·lenària en la seva total plenitud  .

Míriam

  Desconeixia com funcionava això del Reiki però en la primera sessió vaig notar com l'energia fluïa pel meu cos i notava moltes zones on es despertaven sensacions i emocions que no havia viscut mai abans. Sens dubte, una pràctica molt recomanable per intentar assolir un benestar interior necessari  .

Raül

  Les sessions de Reiki m'han ajudat a relaxar-me i entendre moltes coses que a nivell personal em passen. Personalment, jo les vaig fer a distància. Tot i així, la Montse m'ha donat seguretat i confiança en tot moment. Una connexió màgica que m'ha permès la relaxació i la reflexió en moments complicats. La recomano per la seva professionalitat i per la capacitat de transmetre i generar confiança. Repeteixo segur  .

Míriam

Horaris servei

Preus reiki

Potencia i/o regula l’energia.

Dimecres i dijous matí

Divendres tarda.

Primera sessió: 50€/sessió (1hora)

Sessió adult: 40€ (1 hora)

Sessió infantil (fins 12 anys): 30€ (30-45 minuts)

Primera sessió: 45€/sessió (1hora)

Sessió seguiment 35€